Organisatie

Landelijk bureau

In Amersfoort is het landelijk bureau gevestigd. Van daaruit worden de vrijwilligers door twee betaalde krachten ondersteund.

Wieneke – vrijwilligerscoördinator

Ik ben Wieneke, vrijwilligerscoördinator sinds 3 jaar. Elke dag weer word ik blij van onze bijzondere vrijwilligers en hun verhalen. Want vrijwilligers zijn de stille kracht achter bijna al onze activiteiten. Van het opnemen van de telefoon bij Naastenlijn tot de organisatie van onze Kind van dag en nog véél meer. Aan mij de taak hen zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren. Bovendien geloof ik enorm in het effect van je eigen ervaringen inzetten voor een ander. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij om ons mooie werk (nog) bekender te maken. Wie weet tot ziens!

Sandra – projectmedewerker en bureaumedewerker

Ik ben Sandra en ik werk als projectmedewerker bij Naasten Centraal. Het grootste gedeelte van mijn tijd besteed ik aan project KOPP/KOV aan ZET, een project voor jongvolwassenen die zijn opgegroeid met een ouder met psychische problemen of een verslaving. Naast het werken aan projecten beheer ik ook onze social media kanalen en onze algemene mailbox. Zelf ben ik ook een naaste-van en die ervaringen zijn erg waardevol in mijn werk. Ik krijg veel energie van nieuwe plannen bedenken en uitvoeren en het samenwerken met onze betrokken vrijwilligers.

BestuurVrijwilligers