Folders

Algemene folder

De folder is in gedrukte vorm te bestellen via info@naastencentraal.nl. De eerste 20 folders zijn gratis, daarna kosten ze € 0,10 per stuk + verzendkosten. Omdat wij nog veel folders met onze oude naam op voorraad hebben, gebruiken wij deze nog een tijdje. Op de voorkant van de folder zit een etiket met onze nieuwe naam, nieuwe website en nieuw mailadres.

Materiaal Naasten in Kracht

Naasten in Kracht is een samenwerkingsproject van veertien organisaties, waaronder MIND Naasten Centraal. Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl en geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun. Vooral van elkaar.

De flyer, poster en ansichtkaart van Naasten In Kracht zijn in gedrukte vorm te bestellen via info@naastencentraal.nl.

flyer naasten in kracht
Flyer Naasten In Kracht
Poster naasten in kracht
Poster Naasten In Kracht
Ansichtkaart
Ansichtkaart Naasten In Kracht

Flyer Naasten Centraal Young

Binnenkort is hier een flyer te vinden van Naasten Centraal Young. Naasten Centraal Young richt zich specifiek op jongvolwassen naasten in de leeftijd 18 – 35 jaar.

Overige folders en brochures

Wij zijn bezig om ons aanbod van folders en brochures te herzien. Wij hopen later in 2022 meer folders en brochures hier te kunnen plaatsen.