Deelnemers gezocht voor contactgroepen Amersfoort en Zoetermeer

Binnenkort starten er weer nieuwe contactgroepen in Amersfoort en Zoetermeer. In Amersfoort start een groep voor kinderen- en broers/zussen van en in Zoetermeer een groep voor kinderen van. Beide groepen zijn nog op zoek naar nieuwe deelnemers.

Amersfoort
Ildi en Marieke, Kind Van/KOPP en ‘Zus van’ starten weer een KOPP en broers en zussen contactgroep in Amersfoort. Deze twee ervaringsdeskundigen zorgen voor een fijne en veilige sfeer. Vóór deelname bellen ze je zodat je al je vragen kunt stellen en om te kijken of deelname haalbaar en passend is.

Plaats: Stationsplein 125, Amersfoort bij MIND Naasten Centraal.
Start: 6 oktober 2022
Dag en tijd: Donderdagavond 17,45 – 19.45 uur
Data: 6-10,13-10, 20-10, 3-11, 17-11, 1-12, 15-12 en 12-1.

Interesse? Mail naar coordinator@naastencentraal.nl.

Zoetermeer
Woon je in Zoetermeer? Dat komt goed uit als je interesse hebt in een KOPP/KOV contactgroep. Op 5 september start weer een nieuwe groep. Deze is op maandag en is tweewekelijks.

Tijd: 19.00 – 20.30 uur

Deze groep is voor inwoners van Zoetermeer die kind zijn van een ouder met een verslaving of psychische aandoening.

De groep wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen, Thiemo en Tonny. Zij zorgen samen voor een groep waarin iedereen zich veilig voelt. Vooraf vindt er een kennismakingsgesprek plaats om samen te kijken of de groep iets voor jou is.

Voor meer informatie kun je terecht bij contact@werkenaanherstelinzoetermeer.nl. Aanmelden kan via: kenniscentrum-eh@rivierduinen.nl