Welkom bij de online modules!

Goed dat je er bent! Op deze website vind je online modules voor jongvolwassenen die zijn opgegroeid met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen! Hieronder vind je eerst wat informatie:

Wat is een online module?
In de online modules vind je informatie, video's, tips en opdrachten. De eerste twee modules zijn erg algemeen. Daarna komen meer specifiekere onderwerpen (zoals 'grenzen stellen') aan bod. Je vindt het overzicht van de beschikbare modules onder het kopje 'modules' in het menu rechtsboven. Bij 'extra' vind je andere handige pagina's. Goed om te weten: er komen nog meer online modules aan!

Voor wie zijn de online modules bedoeld?
De modules zijn bedoeld voor jongvolwassenen tussen 18-35 jaar die zijn opgegroeid met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen. Het doel van de online modules is om op een laagdrempelige manier informatie te geven over hoe het opgroeien met een kwetsbare ouder je latere leven beinvloedt, hoe je daarmee om kunt gaan en waar je terecht kunt. De video's in de online modules bieden bovendien veel herkenning.

Door wie zijn de online modules gemaakt?
De modules zijn gemaakt voor project KOPP/KOV aan ZET van MIND Naasten Centraal. Dit project is een samenwerking met het programma Geestkracht van FNO, dat zich inzet voor jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid. Deze online modules zijn volledig bedacht en gemaakt door de doelgroep zelf. Heb je vragen of wil je iets kwijt over de online modules? Mail dan naar koppkovaanzet@naastencentraal.nl.

Ga naar het menu rechtsbovenin en begin met een module of kijk bij de handige 'extra' pagina's!