Contactgroep Ouder/Partner van in Hilversum

De herstelwerkgroep is een gespreksgroep voor met name ‘ouders van’ en ‘partners van’. Onder begeleiding van (familie) ervaringsdeskundigen komt de groep eenmaal per drie weken bij elkaar. Door met elkaar in gesprek te gaan, komt er ruimte om beter om te gaan met situatie. Het uitgangspunt van de herstelwerkgroep is de ‘HEE-gedachte’. ‘HEE’ staat voor Herstel Empowerment en Ervaringsdeskundigheid. Niemand is meer ervaringsdeskundig dan de persoon zelf. Door groeiend zelfinzicht ontwikkelt zich in wisselwerking ook de eigen kracht (empowerment) en dat bevordert het persoonlijke herstel.

De herstelwerkgroep is een keer per 3 weken op de dinsdagavond. Voorheen waren de bijeenkomsten in Bussum vanaf oktober zullen wij de avond op een andere locatie organiseren.  De nieuwe locatie zal zijn in De Kleine Lelie in Hilversum. De gespreksleiders zijn Ahmet Turkmen en Fenna Koopmans.

Let op: het gebied is betaald parkeren. Op 5 minuten loopafstand is er een vrij parkeren gebied, ter hoogte van de Hyacintenlaan.